Mökillä ollaan

Aurinkoista päivää kaikille!

Samat rutiinit toistuvat aina kun saavumme mökille. Ensimmäisenä on tarkistettava miten kesäkukat jaksavat. Sitten mitä kuuluu yrttitarhaan ja perunamaalle. Sitten vasta kannetaan autosta tavarat sisään.

Eilen oli vähän kolea päivä joten oli kiva lämmittää pesällinen puita pönttöuunissa. Siitä tuli ihana lämpö ja tunnelma mökkiin.

Olen varmaan viimeinen tyyppi jolla on ikkunat pesemättä kotona ja mökillä. Tykkään suurimmasta osasta kotitöistä mutta en ikkunoiden pesusta. Minulla löytyy aina hyviä syitä lykätä sitä hommaa. Ensimmäinen todella hyvä syy on poimia korvasieniä.

Siihen menee aikaa kaudesta riippuen 3-4 viikkoa. Sitten tulee siitepöly selitykset, kukkien istutukset, kasvimaan laitto ja perunanistutus.

Tänään en keksinyt enää mitään kunnon syytä siirtää sitä huomiseen. Joten ryhdyin puuhaan. Nuorempana pesin ikkunat keväällä ja syksyllä. En todellakaan enää! Viime vuonna taisin pestä vain sisä- ja ulkoikkunat. Siitä jäi vähän paha mieli. Joten nyt päätin pestä kaikki pinnat.

Ikkunoita on yhteensä 76, aika paljon!

Tosi vaikeaa hommaa vaikka apuna on Kärcher. Aina tahtoo jäädä läikkiä ja raitoja. Nyt se homma on kuitenkin suoritettu. Aika se vei viisi ja puoli tuntia. Olen tosi ylpeä itsestäni! Lopputulos ei ole missään nimessä täydellinen muttaannan itselleni arvosanaksi 9 +.

Sain tähänkin päivään iloa arkisista asioista, hyvä minä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.