Tervetuloa Primavera di Marja -blogiin!

Jännittävä päivä, minulla on nyt oma blogi! Kiitos Sofialle että se on totta!

Olen pitkään miettinyt sen aloittamista mutta rohkeus on puuttunut. Olen lukenut ahkerasi teidän muiden blogeja. Sieltä on löytynyt monia huippu blogeja. Kirjoitatte mielenkiintoisia juttuja ja julkaisette upeita kuvia. Tämän kevään aikana innostus kasvoi siihen pisteeseen että totesin olevani valmis tähän blogimaailmaan.

Yllättävän vaikeaa olikin löytää blogille nimi. Pitkä lista hyviä vaihtoehtoja oli jo käytössä. Päädyin lopulta Primaveraan (=kevät) koska kevät on ihana vuodenaika ja mennyt kevät oli erityisen upea.

Mä mistä alkaisin… Jutun aiheita lifestyle blogiin pulppuaa päässä paljonkin. Mutta varmaan ne liittyvät aika arkisiin asioihin, kotoiluun, mökkeilyyn, harrastuksiin ja matkoihin. Elämäni johtotähtenä on seuraava viisaus: Tärkeintä ei ole se kuinka paljon elämässä on päiviä vaan se kuinka paljon päivissä on elämää.

Tästä tämä matka nyt alkakoon, kiva jos olet siinä mukana!

Terveisin,
Marja

18 Replies to “Tervetuloa Primavera di Marja -blogiin!”

  1. Aikaa oli kulunut siitä,kun luin edellisen kerran bogiasi.
    Kyllä oli mukava lukea . Reseptejäsi aion hyödyntää.
    Ilta meni mukavasti. Uusia juttuja ootellen😊

    1. Kiitos sinulle Leila kommentista! Kiva kun muistit ja ehdit käydä lukemassa postauksiani. Mukava kuulla että löysit sieltä reseptejäkin kokeiltavaksi. Kivahan se on välillä kokeilla uusia reseptejä ja erityisesti silloin jos joku on niitä suositellut. Mukavaa talven jatkoa, tänään onneksi ei enää ollut niin hirveä pakkanen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.