Ruokaa fiksusti tarjoaa fiksuruoka.fi

Olen aina liputtanut pienien kivijalka kauppojen puolesta! Olen hyvin vähän tilannut mitään netistä. Mutta nyt kun elämme koronan vuoksi niin poikkeuksellista aikaa niin olen tehnyt muutamia ostoksia verkkokaupoista. Kaappien siivousten ja hiihtolenkkien jälkeenkin aikaa on runsaasti vaikka nettishoppailla.

Olin jo pitkään miettinyt fiksua tapaa ostaa fiksusti ruokaa. Ja niin sitten päädyin fiksuruoka.fi:n verkkosivuille. Fiksu Ruoka Oy on perustettu vuonna 2016. Yritys on 100 % suomalainen yritys. Yritys pyrkii toiminnallaan vähentämään ruokahävikin määrää Suomessa. Se tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman edullista ruokaa sekä käyttötavaroita.

Verkkokaupan valikoima koostuu pääosin poisto- ja jäännöseristä. Tuotteet ostetaan  suomalaisilta valmistajilta, maahantuojilta ja tukkuketjuilta. Ostetut erät eivät ole syystä tai toisesta löytäneet tietään kaupan hyllyille ja ovat sen vuoksi vaarassa tulla hävitetyiksi.  Syynä voi olla esimerkiksi tuotteen poistuminen valikoimasta, uudistunut myyntipakkaus, brändimuutos, liian suuri varasto tai lähestyvä parasta ennen – päiväys. Jotta tuotteet eivät päätyisi hävikiksi, ne myydään aina reilulla alennuksella 20 – 90 %.  Hävikki – sanasta huolimatta tuotteet ovat syömäkelpoisia ja turvallisia käyttää.

Noin kolmannes kaikesta ihmisille tuotetusta ruoasta päätyy roskiin siksi ruokahävikki on tosi iso maailmanlaajuinen ongelma. Myös Suomessa ruokahävikki on merkittävä päästöjen aiheuttaja ja sen haittavaikutukset näkyvät esimerkiksi Itämeren rehevöitymisessä. Päästöjä syntyy mm. ruoan tuottamisvaiheessa sekä kuljettamisessa. Kun ruoka päätyykin jätteeksi ravinnon sijaan, ovat päästöt syntyneet turhaan. Suomessa ruokahävikkiä syntyy vuosittain yli 400 miljoonaa kiloa. Suurin osa hävikistä syntyy kotitalouksista.  Tilaamalla Fiksu Ruoka Oy:n tuotteita teet osaltasi hyvää ympäristölle! Tiedot on fiksuruoka.fi nettisivuilta.

Minun ensimmäinen ostoskori maksoi 35,41 e. Säästöä kertyi huikeat 50,49 e! Tilaukset luvataan toimittaa perille vaikka kotiovelle 1-3 arkipäivässä. Minulle tuli ystävällinen viesti, että nyt on ruuhkaa ja pahoiteltiin, että tilaus vähän viivästyy. Samalla yritys ilmoitti, että on palkkaamassa lisää henkilökuntaa suuren kysynnän vuoksi. Minusta tämä oli niin hyvä uutinen, että en ollut ollenkaan pahoillani vaikka sain ostokseni vasta viiden päivän jälkeen.

Myytävät tuotteet vaihtuvat nopeasti. Halvimmat pari tuotetta kerrallaan maksavat vain 0,01 e. Minä sain siihen hintaan paketin Daim-suklaata ja pussillisen Chef´s Meksikon pataa. Tänään kampanja tuotteista sentin tuotteita oli tarjolla hernekeittopurkki ja maissilastut, en tilannut.

Olin niin tyytyväinen ostoksiini, että varmasti jatkossakin tilaan hävikkiruokaa. Ja suosittelen myös sinua tekemään edullisia ostoksia osoitteesta www.fiksuruoka.fi.

4 Replies to “Ruokaa fiksusti tarjoaa fiksuruoka.fi”

    1. Kannattaa kokeilla Hanna, minä olin tyytyväinen valikoimaan ja yrityksen toimintaan. Tietysti tykkään siitä, että yritys 100 % suomalainen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.